Pati Motherwort adalah sejenis herba penting yang digunakan secara tradisi untuk mengekalkan kesihatan sistem pembiakan wanita. Ia menyelaraskan haid dengan mengaktifkan peredaran darah, mencegah terjadinya darah beku dan mencetuskan diuresis. Oleh kerana sifatnya, ia selalunya digunakan untuk merawat ketidakteraturan haid dan membantu kontraksi rahim.

Tuala wanita XIN RU YI mempunyai teras ion negatif yang berterusan mengeluarkan ion negatif. Apabila digunakan dalam jangka waktu yang panjang, ia memperbaiki peredaran mikro, peredaran ‘qi’, menyahtoksin sambil memastikan lapisan uterus disingkirkan sepenuhnya; dan ia juga mempunyai sifat anti radang dan melegakan untuk menenangkan saraf yang tegang dan untuk mengembalikan keseimbangan persekitaran mikro pada tubuh.

Tuala wanita XIN RU YI mempunyai teras ion negatif, sejenis serat anti bakteria yang mengeluarkan sinaran infra merah jauh, iaitu elemen magnetik yang memperbaiki peredaran mikro serta ekstrak Motherwort tulen. Selain tidak mempunyai kesan sampingan, gabungan sempurna elemen-elemen ini memanjakan kaum wanita semasa mengalami haid, dan membantu mereka kekal kering, selesa dan sihat!

6 ciri-ciri Tuala wanita XIN RU YI, yang membezakannya daripada pesaing-pesaing:

  1. Ion-ion negatif dengan sinaran infra merah jauh + teras magnet.
  2. Diperkaya dengan ekstrak motherwort yang diekstrak menggunakan teknologi pengekstrakan kritikal.
  3. Lapisan atas yang menyerap cecair serta kelembapan serta-merta, untuk memastikan anda kering.
  4. Memerangkap cecair dengan berkesan untuk memastikan anda kering dan selesa.
  5. Sangat ringan dan nipis untuk mengekalkan kesegaran.
  6. Kertas ujian radang yang memberikan hasil yang pantas dan berkesan.

 

Day Use

Night Use

Sanitary Pad

Mini Sanitary Pad

 

 

 

 

 

Extra Long

Mini